gro.tutinbirtop%40laiciffo

За підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) ми відкрили у Вознесенську молодіжний центр

За підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) ми відкрили у Вознесенську молодіжний центр "Точка молоді"!

В суботу, 17 лютого, наш молодіжний центр "Точка молоді" відзначив своє відкриття. До цієї події долучились Данило Межерицький, Офіцер UNICEF з питань молодіжних програм та залучення молоді, Роман Помаз, голова ГО "Потрібні тут", та міський голова Євгеній Величко, які привітали молодь громади та виразили свою підтримку в подальшій роботі молодіжного центру.

Під час заходу координаторка центру Вікторія Савчук презентувала можливості та активності, які чекають на відвідувачів у "Точці молоді" — тут будуть проводитися різноманітні заходи з формальної та неформальної освіти, творчі заходи та можливості для створення проєктів.

Також на відкриття завітала молодіжна команда проєкту "TotalБезпека", що створений в межах програми UPSHIFT, яку в Миколаївській області реалізує ГО "Потрібні тут", за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Японії. Команда продемонструвала, як за допомогою VR-окулярів вона навчає молодь Вознесенська основ з мінної та пожежної безпеки, домедичної допомоги й безпеки дорожнього руху.

Зараз наша громадська організація готує до відкриття також молодіжні центри у м. Баштанка, м. Чорноморськ та м. Миколаїв.

Щиро дякуємо партнерам за довіру та підтримку! Саме такі об'єднані зусилля допомагають якісно розвивати молодь й укріплювати громади для їх сталої роботи

***

Молодіжні центри у м. Баштанка, м. Вознесенськ, м. Чорноморськ та м. Миколаїв реалізовуються ГО "Потрібні тут" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)