gro.tutinbirtop%40laiciffo

Творимо круті зміни разом у молодіжному центрі

Творимо круті зміни разом у молодіжному центрі "Хвиля"

Внаслідок бойових дій Миколаївщина зазнала значних втрат, в тому числі в сфері молодіжної політики. Пропри те, що війна продовжується, ми маємо разом вже зараз піклуватися про збереження та укріплення теперішнього, аби воно стало майбутнім — про нашу незламну молодь.

Спільно з Миколаївською міською радою, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та за фінансової підтримки уряду Японії було відремонтовано та облаштувано приміщення для центру, організовано його робочі процеси.

У "Хвилі" можна відвідати освітні, психологічні та рекреативні заходи. Це безпечний простір, де молодь зможе розвивати й набувати навичок 21 століття, реалізовувати власні проєкти, долучатися до волонтерства та відбудови регіону.

На відкриття центру завітали голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Мунір Мамедзаде, перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич та інші представники міжнародних партнерів, місцевої адміністрації, громадських організацій та молоді, зокрема і команди UPSHIFT.

Щиро дякуємо партнерам за довіру, підтримку та плідну співпрацю, що в перспективі виросте у позитивні зміни не тільки для Миколаївщини, а й для цілої України!