gro.tutinbirtop%40laiciffo

Гаджети для навчання в умовах війни

Гаджети для навчання в умовах війни

Школярі отримують техніку для навчання

Через повномасштабну війну освітній процес у школах здебільшого продовжується в дистанційному форматі. Повітряні тривоги, відсутність електрики та зв’язку досить сильно ускладнюють реалізацію освітнього процесу в онлайн-форматі але існує ще одна велика проблема. Багато учнів залишилися «відрізаними» від можливості продовжувати навчання через відсутність необхідних технічних засобів.

Покидаючи свої домівки не всі українці мали змогу взяти з собою необхідну техніку, хтось рятувався з окупованих територій, деякі втратили все майно, а разом з ним і комп’ютери.

Також, ще з часів карантину, залишається актуальною проблема того, що деякі вразливі категорії населення не мають змоги забезпечити свою дитину ноутбуком для навчання.

Освіта – завжди є пріоритетною справою для здорового розвитку суспільства. Саме тому ми запускаємо проєкт, в рамках якого школярі зможуть отримати необхідну техніку для продовження навчання.

В першу чергу це буде стосуватися дітей на деокупованих територіях та вразливих категорій населеня, які вимушено виїхали зі свої міст та не мають доступу до онлайн-освіти.

Кожен бажаючий зможе долучитися до проєкту передавши свій старий ноутбук, новий гаджет або допомогти фінансовим донатом. Також можна передавати непрацюючі ноутбуки, які ми будемо лагодити та давати їм друге життя, щоб вони несли користь і знання юним здобувачам освіти.

В рамках пілотної реалізації проекту ми плануємо забезпечити не менше 50 дітей необхідними для навчання гаджетами.