gro.tutinbirtop%40laiciffo

Представники нашої організації взяли участь у

Представники нашої організації взяли участь у "Всеукраїнському форумі молодіжних центрів та просторів 2023"!

Голова ГО "Потрібні тут" Роман Помаз та Олена Галіцина, асистентка керівника програми UPSHIFT в Одеській області, протягом трьох днів брали участь в панельних дискусіях, презентаціях, нетворкінгах та працювали в групах з іншими громадськими організаціями. Робота на форумі була направлена на розробку стратегії розвитку молодіжних центрів та просторів в Україні на 2024-2025 рік.

"Всеукраїнський форум молодіжних центрів та просторів 2023" відбувся 26-28 листопада в Києві та об’єднав навколо себе близько 200 фахівців у роботі з молоддю. На Форум були запрошені Матвій Бідний, виконуючий обов'язки Міністра молоді та спорту України, Олександр Ярема, Державний секретар Кабінету Міністрів України, а також інші поважні гості, голови ГО та БФ, представники молодіжних центрів та просторів зі всієї України.

Учасники Форуму працювали в групах для розробки рекомендацій до стандартів роботи молодіжних центрів та просторів, механіки знаку якості в залежності від цих стандартів, рекомендацій щодо послуг молодіжних центрів та просторів відповідно до їх потреб (в тому числі платні послуги, спецфонди, програмна діяльність тощо).

Метою Форуму також було познайомити між собою представників молодіжних центрів та просторів задля утворення між ними найпотужнішої мережі. Представники нашої організації налагодили зв’язки з представниками різноманітних вже створених та новостворених центрів й просторів України.

Зараз ми маємо декілька проєктів у співпраці з італійською фундацією AVSI й Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) по створенню молодіжних центрів та просторів. Для нас цінно обмінюватися досвідом з колегами та підтримувати одне одного у спільній справі! Щиро дякуємо за запрошення!