gro.tutinbirtop%40laiciffo

Підписали меморандум про розвиток молоді з м. Миколаїв та зустрілися з головою Представництва ЮНІСЕФ в Україні!

Підписали меморандум про розвиток молоді з м. Миколаїв та зустрілися з головою Представництва ЮНІСЕФ в Україні!

Наша громадська організація продовжує активно працювати з місцевою владою та міжнародними партнерами над створенням нових можливостей для молоді півдня України!

Вчора відбулося підписання меморандуму з мером Миколаєва Олександром Сєнкевичем про співпрацю та розвиток молоді, а також про створення та підтримку молодіжного центру.

Новий центр, який створює місцева влада за підтримки ГО «Потрібні тут» та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), стане потужною платформою розробки та втілення проєктів і для міста, і для Миколаївщини в цілому. Тут будуть проходити різноманітні заходи з формальної та неформальної освіти, творчі заходи, які будуть направлені на розвиток у молоді навичок XXI століття та її психоемоційне розвантаження. Зараз у центрі завершується капітальний ремонт, а після — його буде обладнано сучасною технікою та меблями. Відкриття центру відбудеться вже цієї весни! 

На зустрічі також був присутній Мунір Мамедзаде, Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні, та інші представники керівництва молодіжних програм ЮНІСЕФ. Голова ГО «Потрібні тут» Роман Помаз та координаторка програми UPSHIFT у Миколаївській, Херсонській та Одеській областях Олена Галіцина презентували партнерам піврічні результати реалізації молодіжної програми на Миколаївщині та розповіли про вже реалізовані проєкти команд апшифтерів. Далі відбулося обговорення стратегії розвитку молодіжної політики у Миколаєві та можливостей для масштабування спільної роботи.

Дякуємо партнерам з Миколаєва та партнерам з ЮНІСЕФ за довіру та плідну зустріч!