gro.tutinbirtop%40laiciffo

Молодіжний центр

Молодіжний центр "VibeHub" у Чорноморську відкрито!

У Чорноморську 15 травня ми відкрили молодіжний центр "VibeHub". Головна мета проєкту — це розбудова сприятливого середовища для самореалізації молоді.

У кооперації з місцевою владою та Дитячим фондон ООН (ЮНІСЕФ) й за фінансової підтримки уряду Японії ми відремонтували приміщення для центру облаштували його меблями та технікою. Зараз наша організація повністю взяла на себе управління робочими процесами у центрах та підтримку їх функціонування. 

У центрі проводитимуться освітні, психологічні та рекреативні заходи для молоді. Вони будуть направлені на всебічний розвиток навичок 21 століття, підтримку діяльності молодіжних об'єднань, розвиток громадського активізму й волонтерства.

На відкриття центру завітали представники Одеського Офісу Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) — керівниця Одрі Лекомте та Данило Межерицький, координатор молодіжних проєктів і програм. Також до заходу долучилися голова ГО "Потрібні тут" Роман Помаз, Ріта Жукова, програмна координаторка молодіжних центрів ГО "Потрібні тут", міський голова Василь Гуляєв, очільник відділу освіти Андрій Ковальов, директорка ліцею №7 Тетяна Каплун та місцева молодь, зокрема і молодіжні команди UPSHIFT.

"VibeHub" укріплюватиме потенціал молоді, підтримуватиме її ідеї, проєкти та надаватиме додаткові можливості для розвитку. Саме така діяльність допомагатиме залучати молодих людей до участі в житті не тільки власної громади, а й у процесі відбудови України.

Дякуємо партнерам за довіру та підтримку!