gro.tutinbirtop%40laiciffo

Миколаївська команда UPSHIFT налагодила співпрацю з 2 організаціями

Миколаївська команда UPSHIFT налагодила співпрацю з 2 організаціями

Команда Viva la Vida з другої миколаївської хвилі UPSHIFT налагодила співпрацю з Миколаївською регіональною організацією "Демократична Спілка Угорців України" та Миколаївською спілкою угорців ім. Святого Ласло!

Завдяки участі у програмі UPSHIFT команда робить свої впевнені кроки у розвитку в сфері громадської діяльності та відкриває для себе великі перспективи! Учасники команди Viva la Vida навчаються лише в 9 класі, але вони вже змогли самостійно знайти гуманітарні організації та домовитися про щомісячні постачання допомоги.

Від вищезазначених організацій команда отримала дитяче харчування та засоби гігієни для дітей. Під час першої роздачі понад 40 людей, які є представниками багатодітних родин, змогли отримати допомогу.

Задля ефективного розповсюдження допомоги апшифтери створили гугл-форму та поділилися нею серед гуманітарних пабліків Миколаєва та області. В результаті прийшло понад 200 заявок на допомогу, які команда буде надалі опрацьовувати!

До того ж команда тісно співпрацює з керівництвом ліцею, в якому навчається. На нарадах завуча та старост вони розповідають про заходи, які організовують в рамках UPSHIFT. Завдяки цьому учні активно долучаються до всіх заходів команди, які проводяться в їх молодіжному просторі "Viva la Vida".

Безмежно пишаємося вашими успіхами, командо!