gro.tutinbirtop%40laiciffo

Ми відкрили у Баштанці молодіжний центр

Ми відкрили у Баштанці молодіжний центр "Креативна Хата"

У співпраці з місцевою владою та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) ми відкрили у Баштанці молодіжний центр "Креативна Хата"!

Місто Баштанка, що на Миколаївщині, перебувало в окупації 15 днів й нещадно обстрілювалося з важкої техніки. І хоча та страшна весна минула, місто досі відновлює свої звичні процеси, зокрема роботу з молоддю.

Саме тому наша організація у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) створила у Баштанці "Креативну Хату" — центр, який надасть новий імпульс до позитивних змін!

"Креативна Хата" створюватиме сприятливе середовище, де молодь зможе реалізовувати свої проєкти локального та національного рівнів, отримуватиме навички 21 сторіччя та укріплюватиме свій потенціал. Центр розвиватиме громадський активізм та підвищуватиме соціальну згуртованість, що в перспективі допоможе залучати молодих людей до прийняття рішень на місцях.

З вітальним словом на відкритті виступили представники адміністрації громади, голова ГО "Потрібні тут" Роман Помаз та координаторка наших молодіжних центрів Ріта Жукова. Також під час заходу місцева молодь, яка бере участь у програмах UPSHIFT, UActive та VolunTEENS, презентувала свої напрацювання.

Дякуємо партнерам за підтримку та довіру, що творять такі важливі зміни!