gro.tutinbirtop%40laiciffo

Команда

Команда "ЛДЩ": допомога безпритульним тваринам на часі

"Лапками до щастя" провели інформаційну кампанію про надання допомоги безпритульним тваринам під час війни та допомогли знайти нову родину для 5 тваринок!

Команда прийшла на програму UPSHIFT з проблемою недостатної обізнаності серед мешканців м. Овідіополь про необхідність надання допомоги та захист безпритульних тварин. Дуже мала кількість хвостиків у подальшому знаходить постійні домівки, тому вони вимушені жити просто на вулиці. 

Завдяки UPSHIFT команда створила інформаційну кампанію про необхідність та методи підтримки тварин, знайомства та поширення інформації про локальні зоозахисні організації, заохочення місцевих подбати про запобігання збільшення кількості тварин на вулицях.

Апшифтери під час реалізації напрацювали мережу партнерів для власного проєкту. До співпраці були залучені ГО "Життя Тварин", БО "БФ Польський Дім", що забезпечували інформаційну та ресурсну підтримку. Також, долучалися небайдужі волонтери та молодь серед всієї Одеської області.

Завдяки злагодженій роботі команди 5 тваринок змогли знайти нові родини та отримати бокси допомоги: песики Леля, Цукерка, Буся, Дені та кішечка Нюша.

Під час проєкту команда розвинула свої комунікативні навички, що допомогло їй і для реалізації проєкту, і у повсякденному житті. Програма дала усвідомити команді вплив маленьких дій у розв’язанні великих проблем.

"Я багато чому навчилася завдяки програмі, буткемп багато дав. На початку ми мали просто проблему та не знали як її вирішити. Завдяки UPSHIFT ми сформували конкретну ідею проєкту, який розповідає людям як допомоги безхатнім тваринам", — каже Аліна, учасниця команди.